PetHealth yrityksenä

Ntrl PetHealth on vuonna 2009 perustettu yritys, joka tarjoaa kokonaisvaltaisia, lemmikin terveyttä ja hyvinvointia edistäviä palveluita. Haluamme auttaa asiakaskuntaamme tukemaan lemmikkiensä optimaalista terveyttä ja elämänlaatua tarjoamalla työkaluja ja palveluita terveyteen liittyvien ongelmien ratkaisemiseksi ja estämiseksi. Tulevaisuudessa tavoitteemme on tarjota digitaalisia, helppokäyttöisiä työkaluja lemmikin omistajille, jotta voisimme edistää eläinten hyvinvointia mahdollisimman laajalti.

Arvomme

Vastuullisuus
Palvelumme perustuvat faktatietoon ja vahvaan käytännön kokemukseen. Työskentelemme aina yhteistyössä eläintä hoitavan eläinlääkärin kanssa varmistaaksemme hoidon onnistumisen ja turvallisuuden sekä saadaksemme faktatietoa hoidon edistymisestä.

Eläinrakkaus
Välitämme aidosti eläinystävistämme ja haluamme aidosti auttaa jokaista eläintä saavuttamaan optimaalisen elämänlaadun.

Tavoitehakuisuus ja ratkaisukeskeisyys
Jokaisen tekemämme hoitosuunnitelman taustalla on tavoite saavuttaa eläimen optimaalinen terveys huolellisesti harkittujen keinojen avulla.

Kunnioitus
Kunnioitamme luontoa, eläimiä ja ihmisiä. Uskomme keskustelevaan ilmapiiriin ja pidämme tärkeänä kuunnella eläintä, eläimen huoltajaa sekä muita eläintä hoitavia ammattilaisia, jotta voimme yhdessä löytää eläintä parhaiten palvelevan ratkaisun.

Nainen yrityksen takana

Heidi Edelman

Tarinani on varmasti hyvin samankaltainen monen muun eläinalan yrittäjän kanssa. Olen aina rakastanut ja kunnioittanut eläimiä valtavan paljon, tuntenut jonkinlaista yhteyttä ja loputonta sympatiaa näitä arvokkaita luontokappaleita kohtaan. Jopa siinä määrin, että Pupu Tupuna -sadut olivat minulle lapsena ajoittain hieman liikaa, eikä itkusta tullut loppua. ;) Katselen luontodokumentteja suurella mielenkiinnolla ja kääntelen metsäpoluilla kulkiessani koppakuoriaiset oikeinpäin. Herkkyyteni on säilynyt ja itkemisen sijaan olen oppinut hyödyntämään sitä kohtaamisissani vastaanotolleni tulevien eläinten kanssa. Kokemukseni myötä olen löytänyt ja kehittänyt toimivia työkaluja ja toimintatapoja tehdäkseni sitä, minkä tunnen sydämessäni oikeaksi.

Myös yrittäjyys on asunut minussa lapsesta asti, rakastan sen tuomaa vapautta, mutta myös haasteita. Ilman haasteita ei voi kehittyä, ja minä arvostan jatkuvaa itsensä kehittämistä, elinikäistä oppimista. Hyvin nuoresta lähtien olen ollut kiinnostunut ravinnon ja elintapojen vaikutuksesta sekä ihmisten että eläinten terveyteen ja halu syventää tätä ymmärrystä on ohjannut minut perustamaan yritykseni, jossa yhdistyy niin moni minulle rakas asia.

Koulutukseni

  • MBA, IBM (YAMK, opinnot käynnissä), XAMK
  • Tradenomi (AMK), liiketalous, KYAMK
  • Eläinnaturopaatti, Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto
  • Urheilukoirahieroja, Suomen Eläinterveydenhuolto-opisto
  • Reiki I, Ikira
  • Small Animal Meridian Theory, Tallgrass Animal Acupressure Institute