Koiran ravitsemushoito

Huom! Koiran ravitsemushoito -palvelu ei tällä hetkellä ole saatavilla.

Koiran ravitsemusfysiologisiin faktoihin, tutkittuun tietoon ja pitkäaikaiseen käytännön vastaanottokokemukseen perustuvaa, ammattitaitoista ja ratkaisukeskeistä ravitsemushoitoa.

Milloin ravitsemushoitoa tarvitaan?

Useimmiten vastaanotolle tulevat koirat ovat jollain tapaa oireilevia. Sopivan ruokavalion löytymisen kanssa on painittu ehkä jo pitkäänkin ennen vastaanotolle tuloa. IBD, ajoittainen tai jatkuva ripuli, suolistosairaudet ja ruoansulatuskanavan oireilu, kuten närästys ja oksentelu, ovat tänä päivänä valitettavan yleisiä koirilla. Myös erilaiset sairaustilat, kuten haimatulehdus, kilpirauhasen vajaatoiminta, maksasairaudet, furunkuloosi ja muut iho-ongelmat vaativat ruokavalion uudelleen suunnittelua.

Ravitsemushoitomme sisältää:

  • esitietojen ja koiran hoitohistorian läpikäymisen
  • koiran fyysisen tutkimuksen
  • hoitosuunnitelman laatimisen ja läpikäymisen yhdessä koiran huoltajan kanssa
  • kirjallisen hoitosuunnitelman*
  • suunnitelman tarvittavista kontrollikäynneistä
  • mahdollisen ohjauksen eläinlääkärin jatkotutkimuksiin

*Hoitosuunnitelma sisältää yksilöllisen tarpeen mukaan laaditun ruokavalio-ohjeistuksen sekä aminohappo- ja ravintolisäohjeistuksen. Tarpeen mukaan hoidossa voidaan käyttää myös fytoterapeuttisia valmisteita.

Vastuullisuus on meille tärkeää ja toimimme aina yhteistyössä eläintä hoitavan eläinlääkärin kanssa varmistaaksemme hoidon onnistumisen ja turvallisuuden, sekä saadaksemme faktatietoa hoidon edistymisestä.

Lue täältä asiakaskokemuksia.