Puhelinneuvonta 30€/30 min.

Oletko joskus toivonut että voisit soittaa jollekin ja kysyä neuvoa koiran terveyteen ja hyvinvointiin tai ruokintaan ja lisäravinteisiin liittyen? Onko koirallasi haasteita ruokinnan suhteen tai terveysongelmia, joista haluaisit keskustella ammattilaisen kanssa?

Jos vastasit kyllä, tämä palvelu on luotu juuri sinua varten!

Puhelinneuvonnassa voit keskustella mieltäsi askarruttavista asioista ja saat käytännön vinkkejä ja apua koirasi tilanteeseen. Puhelinneuvonta on edullinen vaihtoehto silloin, kun et koe tarvetta tai halua panostaa kokonaisvaltaisen hoito-ohjelman suunnitteluun, vaan haluat käytännön vinkkejä akuuttiin tilanteeseen tai haluat keskustella koiran ruokinnasta tai hyvinvoinnista yleisellä tasolla.

Huomaathan että erona Koiran ravitsemushoitoon ja Eläinnaturopatiaan, puhelinneuvonta ei sisällä esitietojen läpikäyntiä, asiakastietojen ylläpitoa jatkoa ajatellen, eikä kirjallista hoito-ohjeistusta. Tästä syystä puhelinneuvontaa ei myöskään voi käyttää edellä mainittujen palvelujen kontrolliajan korvaamiseen. Vaikeasti ja kroonisesti oireilevalle koiralle saat jatkossakin parhaiten apua varaamalla ajan Koiran ravitsemushoitoon.

Puhelinneuvonta-aikoja on tällä hetkellä varattavissa verkkoajanvarauksessa ainoastaan perjantaille. Kun olet varannut oman aikasi, soittele varattuna aikana numeroon 040 832 8384.
Voit kysellä halutessasi aikoja myös muille viikonpäiville sähköpostitse: heidi@pethealth.fi.

Puhelinneuvonta maksetaan ennakkoon varausvahvistuksessa annettujen ohjeiden mukaan.