Pethealth-tuotteet

Tuotteet saatavilla jälleenmyyjiltämme:

LAHTI

Lemmikkitarvike Riemu
Life Karisma
Life Holma

Vuohenmaito-palashampoo 130g

Tuoksuton palashampoo

Loistavaa palautetta saanut, hellävarainen, täysin luonnollinen ja tuoksuton palashampoo, joka sopii niin kissan, koiran kuin hevosenkin pesuhetkiin! Tuote on käsintehty Suomessa ja valmistukseen on käytetty ainoastaan kolmea ainesosaa: oliiviöljyä, luomu vuohenmaitoa ja luomu kookosöljyä!

Puhdistaa hyvin, mutta jättää iholle luonnollisen, suojaavan rasvakerroksen, joten sopii erityisesti atooppisen ja kuivan ihon pesuun.

Ei sisällä vettä, tuoksu-, väri- tai säilöntäaineita.

Ingredients (Ainesosat): Sodium olivate (Oliiviöljy), Caprae Lac (Vuohenmaito, luomu), Sodium Cocoate (Kookosöljy, luomu)

Manufacturer (Valmistaja): Ntrl PetHealth

Vuohenmaito-laventeli palashampoo 130g

Palashampoo laventeli

Hellävarainen, täysin luonnollinen palashampoo, joka sopii niin kissan, koiran kuin hevosenkin pesuhetkiin! Valmistukseen on käytetty ainoastaan neljää ainesosaa: oliiviöljyä, luomu vuohenmaitoa, luomu kookosöljyä sekä luonnollisesti antibakteerista, kutinaa ja tulehdusta lievittävää eteeristä laventeliöljyä.

Puhdistaa hyvin, mutta jättää iholle luonnollisen, suojaavan rasvakerroksen. Eteerinen laventeliöljy rauhoittaa ihoa sekä hillitsee kutinaa, joten tämä pesupala sopii erityisesti atooppisen, kuivan, kutisevan tai tulehtuneen ihon pesuun.

Ei sisällä vettä eikä väri- tai säilöntäaineita.

Ingredients (Ainesosat): Sodium olivate (Oliiviöljy), Caprae Lac (Vuohenmaito, luomu), Sodium Cocoate (Kookosöljy, luomu), Lavandula Angustifolia flower oil (Eteerinen laventeliöljy)

Manufacturer (Valmistaja): Ntrl PetHealth